tirsdag, september 06, 2011

Nick´s arv

2 kommentarer til mine indlæg
Her er Nicks arv fra farfar.......

Farfar Knud blev født i 1924 så vidt jeg husker !
Dette var et stykke af hans legetøj.


Nu er det jo efterhånden en del år siden han døde, men Nick var sammen med farfar da det skete. Det var på trods af alt - en dejlig dag indtil dette skete. Der var ingen dramatik, farfar faldt bare død om fra det ene øjeblik til det andet. Nick var ca. 10 år og det er altid en voldsom oplevelse, men alle var opmærksomme på at Nick kom godt igennem sorgen.

De to har altid oplevet meget sammen, både på gården, i marken og deres mange tur på dyreskue, fastelavns fester, når Brugens havde særlige børnedage eller bare køreture ud i det blå.
Farfar var et stort legebarn og altid med på sjov. Nick kunne finde på at ringe til farfar og spørge om han kunne "lege" og der kom sjældent et nej.

Når farfar skulle have en lur eller ikke lige kunne have en lille dreng med, så var farmor klar i huset med lune frikadeller eller andet godt.

Der var næsten altid tid til et spil kryds og bolle eller kortspil ved køkkenbordet.
Ja - det er da dejligt at kunne mindes og at Nick får disse oplevelser med i livet.

Nu kan han så mindes når han ser på farfars bil og maleriet som hang i deres stue 
 - dette er Nick´s arv.




Tiden flyver afsted....

0 kommentarer til mine indlæg
Er begyndt på jobbet efter nogle ugers fraværd pga. min håndeksem, så nu har det bare at holde sig i ro. I næste uge skal jeg til alternativ behandler - irisanalyse. Min mand har hørt om at en anden var hjulpet med lignende hånd/hudproblemer hos denne behandler, så nu må jeg forsøge.


Men ellers så er jeg begyndt på sygeplejestudiet - de næste 3 ½ år skal jeg studere og arbejde. Da det er et net studie, skulle det meget gerne kunne kombineres med mit job på 32 timer.
Min arbejdsgiver bakker mig op -  men det koster dem jo heller ikke noget og de får forhåbentlig en personale med større/flere kompetencer - når jeg engang er færdig :-)
Men lige nu er det hele nyt og lidt kaotisk, jeg skal jo lære hvordan hele net studie formen fungere.