tirsdag, november 08, 2011

Stadig hovedet i bøgerne...

0 kommentarer til mine indlæg

fordøjelsen spøger stadig......er i gang med at besvare spørgsmål fra underviser - godt som repetition. Er også i gang med mikrobiologi - her gælder det gruppeopgave om parasitter eller som de også kaldes snyltere.
Kom til at tænke på at vi jo nærmer os julen - der findes også gode snyltere fx denne

lånt på nettet - Wikipedia
Mistelten - den er da lidt mere rar at tænke på end bændelorm, lus, skovflåt osv. Nå men det var et lille sidepring, som ikke hører med til pensum :-)




fredag, november 04, 2011

Ting og sager.......

4 kommentarer til mine indlæg
Dagene bare flyver afsted, studiet skal passes og jobbet selvgølgelig .-)
Men der sker lidt i stuen, der er snart gips alle steder, så skal spartlearbejdet bare gøre færdigt. Jeg er ikke helt så sikker mere på om vi når at blive færdig med stuen inden jul............

Nå, men jeg fandt nogle foto jeg syntes i skulle se.

Alle kender vel det at have en køkken skuffe med alt muligt blandet, min var ved at være godt fyldt med alt muligt som ikke kan undværes - men ikke bruges så ofte.


Så var det at Bent fandt nogle knagerækker - han mente dem kunne jeg nok bruge til noget :-) sød mand jeg har - jeg har nu malet og sat den ene op på væggen i kælderskakten.

Her har jeg så hængt det som jeg ikke vil undvære - nu hænger det inden for rækkevidde, fylder ikke køkkenskuffen op og det ser tilmed pænt ud som det hænger der på knagen.

Nogle af redskaberne er ikke helt nye mere men anvendelige - noget er fra svigermor andet er købt som nyt eller noget jeg har fundet på loppemarked.