mandag, november 26, 2012

ik´ mere plads ?????

0 kommentarer til mine indlæg
Fik for nogle dage siden besked om der ikke var mere plads :0
Så derfor er her måske lidt stille - jeg vil helst ikke skifte plads, men på den anden side.....
 
 

 
hver gang jeg forsøger at oploade et foto - sker der så absolut ingentig.........men når jeg finder foto som er tidligere brugt går det fint.........
 
 

Går i tænkeboks - hej så længe



 

fredag, november 23, 2012

Weekend klar

0 kommentarer til mine indlæg
Så er der frisk luft i huset, men det var godt nok koldt at lufte ud i dag brrrrrrr............
 
 
Støvsugeren er sat på plads, håndklæder, viskestykker osv. skiftet med rene - så tager jeg badeværelset og lidt vasketøj i morgen.
Og nej jeg har ikke en gammel Nilfisk - men en nyere model :-) men jeg syntes det var lidt sjovt med et billed af den gamle model.
Vi kørte faktisk en på omlasten forrige år da svigermor døde, men den var også kørt træt........
 

 
Glæder mig til i aften - der skal vi smage bagerens julestjerne, som jeg købte i Frederikssund tidligere på dagen sammen med Nick. For os er det årets første - ikke fordi vi spiser mange, men det smager bare så godt.
 
 
mums ....................
 
 


Hyggelig aften derude :)

 

torsdag, november 22, 2012

Kreativitet

0 kommentarer til mine indlæg
Min datterTenna går i 10. klasse på medie-linjen og de er nogle piger som er meget kreeative både foran og bag kameraet. Det er altid spændende at se hvad de finder på .............
De har medie dage tirsdag og torsdag hver uge - den sidste tid til har de lavet "studie" arbejde, andre gange er de ude med deres kamera.
 
 


 
Jeg har lånt disse 3 billeder de arbejdet med - ved ikke hvor de får ideerne fra, men kreativt er det.
 

Smuk stille dag til læserne :)

tirsdag, november 20, 2012

Noget at dele

0 kommentarer til mine indlæg
Jeg er meget glad for min Følg mig her  der kan hentes/deles meget inspiration. I aften faldt jeg over noget for en kaffe-drikker

http://www.dwallace.net/starbucks.pdf
 
 Pinned Image

Her kan hentes en gratis opskrift bog - der er mange spændende opskrifter og helt sikkert nogen som skal prøves af.
 

Service........

0 kommentarer til mine indlæg
Øv, altså  - kan ikke få de tallerkner som vi gerne vil have.
Vi mangler bare middagstallerkener, de andre har vi købt. Men IKEA har dem ikke hjemme. Det er snart 3 uger siden vi spurgte sidste gang og i dag har jeg været på deres hjemmeside - men nej :(
 
 
Vores gamle tallerkner er hvid Studio - men er så slidt efterhånden og flere er med skår. Så nu ville vi skifte dem ud, de nye skal stadig være hvide - det passer til alt og så må prisen da også gerne være rimelig og derfor faldt valget på IKEAs serie Arv.

 
De er fine med den bølgede kant og så kan man få en middags tallerken på 32 cm - vi har gerne om sommeren brug for lidt større tallerkner.
 Men NEJ de har dem ikke hjemme og

  Produkt: ARV Tallerken, Varehus: Taastrup

Produktet er ikke på lager i det valgte varehus. Den forventede leveringsdato kan ikke oplyses i øjeblikket.
 
Så nu venter vi ....................
 

Hyggelig tirsdag aften derude .-)

mandag, november 19, 2012

Orden i sagerne

0 kommentarer til mine indlæg
Det har været en stille og rolig weekend, vi har puslet lidt rundt........Bent har savet lidt brænde, jeg har været chauffør for Tenna, kørt med støvsugeren, været til hundetæning med Hamilton osv.
 

Fredag fik vi dampet laks og porrer med kartofler, Tenna var ude og ride så vi gemte en portion - hun var da også sulten da hun kom hjem. Senere skulle hun med vennerne. Nick har været på sidste del af sit instruktør kursus hele weekenden, så ham har vi ikke set meget til.
Men nu kan han kalde sig for fitness-instruktør :-) Han er frivillig i Skævinge fitness center hver onsdag, skal fortrinsvis være der for de unge :)
 


I dag er jeg igen dykket ned i minderne - der er ved at kommet pænt orden i vores foto, gamle breve, udklip osv. Men der er stadig en del at fordele i de rigtige mapper og album.......men det bliver godt at få styr på minderne - sådan nogenlunde :-))))
 

 
Men jeg kan da se at bunken skrumper og det ser da også fint ud. Tænker at det bliver sjovt at kunne hive en mappe frem, jeg noterer årstal på alt (det jeg kan huske), så skulle det blive nogenlunde overskueligt at se på alle de gamle billeder og børnene kan dele dem når vi engang ikke har brug for dem mere.
 
 
Jeg havde da allerede nogle mapper med foto, men det har været fra ferier og i starten af vores liv her på gården. Det er ikke alt der kommer i mapper for så skal der vist mere plads til eller et større skab.
 
Det sidste jeg vil lave er en mappe til hver at børnene med skolefoto osv. - jeg har ellers overvejet om ikke der skulle laves en fotobog som supplement, der er flere gode steder hvor de tilbyder at få lavet fotobøger til rimelige penge. Men det tænker jeg lige over...........og fortsætter mit projekt oprydning.
 

Skøn mandag til alle - håber I også får glæde af solen..........

 

lørdag, november 17, 2012

Impulskøb

0 kommentarer til mine indlæg
i Netto - jeg kunne simpelthen ikke lade være ...........
Lige foran mig på hylden lå Jamie Olivers Mad på 30 minutter og til 95 kr :-) Jeg tog den i hånden og så var jeg solgt.
Jeg ejer alle de foregående af hans kogebøger og der er faktisk flere favorit-opskrifter, men efter at have bladret gennem bogen, tror jeg der sagtens kan komme endnu flere. Der er mange fine opskrifter, som sædvanlig er maden dejlig rustik både til hverdag og når der kommer gæster.



 
 Nu skal der bare udvælges og prøves af...................
 
Godnat og drøm søde drømme 

tirsdag, november 13, 2012

Negativ tid :)

2 kommentarer til mine indlæg
 
Jeg er gået i gang med at scanne vores gamle negativer, som bare ligger gemt væk i en kasse - men nu skulle jeg prøve negativscanneren, som jeg købte for nogle år siden i netto til den rørende sum af 299 kr. Og jeg må indrømme det var godt givet ud.
 

Men hold nu op hvor er det sjovt at sidde og kigge de gamle foto igennem.........men det kommer til at tage tid, at lægge dem i mapper og album.
Det er heller ikke alle der er dato på - men der er heldigvis en rækkeølge, så lidt hjælp er der alligvel.
Vi fik vist ikke tage så mange foto de første år og da vores søn var lille, den gang havde vi kamera med filmrulle, det var unægteligt noget mere besværligt og kostede også at få fremkaldt. Det er da heldigvis blevet nemmere med digital kamera, men til gængæld få vi i dag ikke fremkaldt så mange billeder som tidligere.
 
 
Men nu kommer de gamle foto i mapper sammen de nyere billedmapper, så kan vi vise/se billeder på computer eller tv. Der skulle være nok til nogle mindeaftner med familie og venner i løbet af vinteren - vi glæder os allerede :))
 
Tænker om jeg skulle få lavet et album til hver af børnene - altså via nettet, der er mange gode tilbud rundt om på nettet på fotobøger. 
 

onsdag, november 07, 2012

Butterdejssnegle og et dejligt møde

0 kommentarer til mine indlæg
Der har ikke lige været plads til bloggen de sidste dage. Fredagen stod på indkøb, madlavning og skøn middag med gamle kollegaer :-)
 
Til mødet med gamle kollegaer skulle alle medbringe en ret til fælles madbuffet og egne drikkevarer. Vi var omkring 18 personer - nogle var desværre forhindret. Men hvor var det dejligt at mødes - kun ganske få er tilbage på afdelingen (Hillerød hospital) af en stor gruppe vi var for nogle år siden. Vi havde nogle fantastiske år sammen og et super godt samarbejde som gør at vi stadig mødes flere gange om året :-)
 
Med til den fælles buffet havde jeg butterdejs-snegle - det blev til to slags

 
Det er nemt at lave og skal blot varmes lidt inden serveringen. Denne slags er med en let røget smag.
 
Rul en plade butterdej ud på bordet.
Blend 100 g røget hellefisk, to håndfulde frisk skyllede spinatblade, et fed hvidløg og et nip salt.
Smør det hele på butterdejspladen og rul den sammen så det bliver en kort men tyk pølse. Skær med en skarp kniv ca. ½ cm tykke skiver og læg den på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovenen ved 200 grader ca 15 min.
tag dem ud og lad dem køle let på en rist.
 
 
Til den anden slags smurte jeg butterdejspladerne med neutral fødeost og kom tyndtskivede rå porrer, rullede dejen som ved den første slags og skær i skiver. Bag disse som tidligere beskrevet.
Kommentar - pikantost kunne sikkert være godt :)
 
Ellers er dagene gået med alt muligt, mest inden for indendørssysler. Til morgen kørte jeg Tenna i skolen - hun plejer at tage bussen - og så gik turen forbi vaskehallen. Lige nu sidder jeg med en kop kaffe og computer, ser morgen-tv. Hamilton putter sig på skamlen ved mine fødder.
 

Dejlig dag til alle som kommer forbi :)

 
 
 
 
 

torsdag, november 01, 2012

Udskrivning

0 kommentarer til mine indlæg
Så fik Tenna ny vinterjakke og det skulle være en Kingsland dunjakke - så da hun fik fri fra skole, mødtes vi ved Rytterhjørnet i Hillerød. Det er Tennas favorit butik......men jeg skal holde godt på pung og visakort ellers er jeg ludfattig når vi går ud af butikken :)
Tennas eget foto som jeg har lånt
Flot vinterjakke som gerne skulle holde et par år - især til den pris :)))))
Men hun er glad og kommer ikke til at fryse, så skal jeg bare strikke et langt halstørklæde med snoninger og hun er klar til vinteren.
Fordelen ved ridejakker er at de oftest er figursyede, så den sidder lidt flottere på kroppen og ikke ligner en sæk kartofler. Det er ikke den første jakke vi køber som skal bruges til almindeligt hverdags brug, og først når de er slidte bruger Tenna dem til ridning og staldarbejdet.
Nu vil jeg tage en inspirationstur rundt på nettet og se på snoninger........