lørdag, januar 02, 2010

Reje i creme

Rejer i creme Jeg (vi) stod for forretten nytårsaften – da vi skulle være hos nogle venner, var vigtigt at det var en ret som kunne holde til transport.

Det smagte helt vidunderligt og var nemt at gøre færdig da vi kom frem.

2 dl creme fraiche 38%

revet citronskal af ½ citron

2 fintsnittede forårsløg

½ dl hakket dild

1-2 æbler skåret i små tern

400 g ekstra store rejer (gemt nogle til at pynte med)

Afvand rejerne. Rør creme fraiche med citronskal, forårsløg, dild og æbler. Jeg tog halvdelen af dressing fra i en skål, som blev sat på bordet som ekstra dressing.

Tilsæt rejerne og smag til med salt og hvid peber.

Kom fintsnittet salat i glas eller lignende, derefter rejecremen. Pynt med rejer og vedlæg en skive citron.

Der blev serveret flute til.

3 kommentarer:

Jupiter Family sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Uhmm det lyder lækkert Gitte, det må afprøves en dag ved lejlighed. Tak for opskriften. ;o)

Gitte S sagde ...

Tak Lise - den er et godt alternativ til rejekoctail.