tirsdag, april 08, 2008

BananKage

Kender I det man køber bananer, men når ikke at spise dem alle. De ligger og bliver mørke, smager ikke godt, der ingen der har lyst til dem ........ Men for nogle år siden fik jeg denne opskrift og så bliver selv mørke bananer spist.
Vi har opkaldt den efter hvem opskriften kommer fra.....

Naboens BananKage



3 æg
170 g sukker
2 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
125 g hvedemel
2 mosede bananer (gerne flere)
100 g smeltet afkølet smør/margarine
Pynt: 100 g smeltet chokolade

Æg, sukker og vanillesukker piskes godt. Mel og bagepulver blandes godt og vendes forsigtigt i skiftevis med det smeltede fedtstof.
Bananerne moses og tilsættes.
Det hele hældes i en smurt form (brug evt bagepapir så kan man undgå at smørre formen).
Når den er bagt og let afkølet, smeltes chokoladen og hældes/smørres ud over kagen.
Lad den stå til chokoladen er stivnet.

Bagetid: ca. 55 min. ved 175 grader

Velbekomme

Ingen kommentarer: