Men forleden kom hun med en kopi af en opskrift (det gør hun for øvrigt jævnligt) det er lækkert tilbehør sagde hun og gav mig opskriften. I går prøvede vi så, uhm det smagte dejligt. Så her kommer opskriften
Birtes Grøntsagsfad
1 bakke små kartofler (fra Netto)
1 squash
4 gulerødder
1 bakke champignon
2 løg
2 fed hvidløg
1 bakke bacon tern
1 bakke mini majs
soltørrede tomater i olie
fløde – timian – salt – peber
Kartoflerne koges næsten møre – med skræl. Halveres når der er kolde.
Squash og gulerødder skæres i skiver.
Majs deles i 4.
Champignon ristes, væden tages med.
Løg og hvidløg svites til løgene er bløde.
Bacon svitses til de er sprøde.
Det hele blandes i et ildfast fad og tilsættes ca. 2 tsk timian, salt og peber. Til sidst tilsættes 1½ dl fløde.
Fadet dækkes til og bager i ovnen ca. 45 min ved 200 grader.
Jeg brugte almindelige kartofler skåret i lidt grove tern, fløden blev erstattet med Karolines madlavningsfløde. Det var utroligt lækkert tilbehør til vores grydesteg.
Håber andre også kan anvende denne nemme grøntsagsret.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar