torsdag, oktober 03, 2013

Så er jeg tilbage :-)

Det er godt nok længe siden - men nu skulle der blive lidt mere tid......
Jeg har siden sidst skiftet job og har kun 15 min. transport i stedet for 1 time eller mere hver vej.
Jeg var så heldig at få et vikariat som vikar konsulent på Nordsjællands Hospital i Hillerød - så jeg skal lave stort set det samme som i mit tidligere job.
 Mens det er gået hen og blevet efterår - har jeg (vi) bare ikke haft så meget tid til hjemlig hygge uden at så var der fødselsdage og andre former for hyggeligt samvær.
Sidste weekend var vi på årets søskende weekend :-) det er en af de bedste former for samvær med familien hvert år - det er 4 år vi er af sted og i år var det bror og svigerinde der stod for planlægningen.
 Vi var i Kramnitze på Lolland ikke langt fra Rødby. Der havde vi et sommerhus fra onsdag til søndag - kun 10 min gang fra standen. Der var plads til hunde, børn og voksne  -  mændene kunne spille billard og dart var lysten større til en tur i jacuzzi eller sauna var det også en mulighed. Alle måltider forgik i fællesskab og madlavningen var fælles opgave.
Men pu-ha det alt for lækker mad og der var rigeligt.


Det blev også til daglige gåture på/ved diget - både med hunde og nevøerne på 5 år som en aften ville ud med lygterne, men godt de havde dem med for det blev hurtigt mørkt og regn inden vi var kommet helt hjem.
Men nevøerne syntes det var sjovt at lyse i mørket.

Om fredagen var vi på Krenkerup Gods - traktørsted, hvor der blev smagt 4 forskellige af deres øl, et meget hyggeligt sted som nok er værd at besøge.

Et traktørsted er betegnelsen for visse restaurationer uden for byerne, ofte i nærheden af seværdigheder i naturen. På den måde var disse steder naturlige mål for borgerskabets udflugter. Et traktørsted har et begrænset udbud på menuen, typisk lette frokostretter samt drikkevarer.
Dog er det bedst om sommeren for der er udvidet åbningstid. Her i vinterhalvåret er det kun fredag der er åbent. Men det var et meget besøgt sted, der kom flere og købte øl "ved døren" for at tage med hjem til weekenden.

Om lørdagen var det pigernes dag - så vi var på shopping i Nakskov og loppemarkeder i omegn. Fandt da også lidt gode sager at tage med hjem - men det må I se en anden dag.
Nu er det vist tid til at gå i køkkenet og arrangere lidt at spise.

1 kommentar:

Donald sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig tur. Stien eller vejen på diget ser utrolig velholdt ud (det er betryggende!)

Iøvrigt lyder det som om det er et godt job du har fået. Det vil altid være en belastning, men når transporten er nede på det lav, så er har man mere tid. Sidder man i en timestid i et tog skal man lære sig at læse og lytte undervejs, og det er man jo somme tider for træt til.