torsdag, december 30, 2010

et let aftensmåltid

I dag skal vi have noget som ikke er så "tungt", det er rart ovenpå alt den dejlige julemad........retten er prøvet tidligere. Jeg skulle have noget med på job som nemt kunne varmes, så det endte med Husets kyllingefad (min egen ide) og det smagte vidunderligt.

Nu ville familien også prøve....så her får i også opskriften

Husets kyllingefad


Her er hvad jeg brugte:
Kyllingebryst
porrer 3 stk
ananas på dåse
en lille dåse koksmælk
grøn karry-pasta
hvidløgs-pasta
mælk
salt og peber

Rens porrerne og skrær dem i skiver.
Ananas skæres i tern, men gem saften.
Find et ovenfast fad frem og fordel ½ delen af porrereringe og ananas i bunden af fadet.
Kyllingebrysterne deles og brunes på en pande. Krydres med salt og peber, for derefter at lægges på fadet med porrer og ananas.
Ovenpå fordeles resten af ananas og porrer.
Saften fra ananasen hældes på panden, der tilsættes kokosmælk og evt mælk (det skiller lidt til at starte med, men pisk bare videre).
Derefter tilsættes den grønne karry pasta og hvidløgs pasta(prøv dig frem) og der smages til med salt og peber. Lad den kogen let op.
Denne sauce overhældes kyllingefadet.
Sættes i ovnen ved 200 grader ½ time.


Server ris og brød til.......
retten kan sagtens laves i forvejen og stilles i køleskabet indtil den skal i ovnen.

Velbekomme !

1 kommentar:

Gry sagde ...

Så deilig mat!

Jeg takker for et hyggelig bloggvennskap med alle besøk, koselige kommentarer,
og for all inspirasjon jeg har fått,
i året som nesten er gått.
Jeg ønsker deg et vidundelig
godt nytt år Gitte!

Klem fra Gry : )