lørdag, marts 30, 2013

Påskefrokost

Vi er i gang med forberedelserne til campingholdets årlige påskefrokost som skal holdes på vores matrikel :-) 
Vi skal bidrage med laks både af den almindelige røgede og den gravede slags, tarteletter med høns og asparges, toppet med bacon og kaffe / kage. Jeg er har lavet veninde-kagen som skal fyldes med chokoladeflødeskum og blåbær ......... uhm

 Det er efterhånden mange år siden vi startede med fælles frokost til højtiderne, vi plejer at skiftes til at lægge hus til. Men i år kom vi tvivl om hvis tur det egentlig var - så derfor blev det hos os. Vi er 4 familier og mødes til jul, påske, pinse osv. og nogle år er vi på camping sammen, men ikke så ofte som for nogle år tilbage.

 Nogle frokoster er vi mange om bordet, men efterhånden som børnene bliver store og får deres eget at passe er det meget forskelligt hvor mange vi bliver........ i dag bliver vi 10 personer.


Frokosterne er altid på sammenskudbasis - vi fordeler retterne mellem os, så det ikke bliver det store besvær for dem som nu engang lægger hus til. Desuden medbringer man selv drikkevarer og hver familie skal medbringe 1 pose slik til fælles bordet.


En god påske til Jer alle som læser med :-)
Ingen kommentarer: