mandag, juli 29, 2013

Hold da op det er længe siden

Min side er blevet forsømt i lang tid, fordi jeg ikke føler at have tid nok.
Men dejligt at nogle følger med alligevel :-)
 
Billede: To timer til weekendens begyndelse :)
 
Jobbet passes hver dag og transporten tager en del af fritiden - sådan er min uge. Men hvor er det skønt at det er sommer, længe lyst osv. så ingen klage på den front.
Men sent bliver det - det er jo en ny livsstil jeg har måtte vænne mig til efter at allergien satte en stopper for mine jobmuligheder inden for pleje og omsorg på Hillerød Hospital. Fremtiden må være inden for det administrative - som vikarkoordinator kan jeg bruge mine mange års kliniske erfaringer.
 
 
 Sommerferien er bla. brugt på en tur på Vig Festival sammen med gode venner - vi havde det skønneste vejr, med hygge og god musik.
Det er nok ikke sidste gang vi har været der :-)
 
Veninden og jeg var en tur i Parken og se Robbie Williams - helt igennem fantastisk aften og sikke en koncert..... han kan godt nok levere en oplevelse.
Vi spiste på indonesisk restaurant inden skulle i parken - men den var ikke just det største kulinariske oplevelse. Det lignede nærmest en ko-kasse, men så fik vi prøvet det.
 
Veninden har været forbi og hjælpe med at male gelænder på terrassen - det friskede op med det hvide. Nu mangler kun det espalier som dækker halvdelen af terrassen. Men det være når risikoen for regn ikke er tilstede og vi har et par dage til det arbejde :-)
 
 
Bent har også lavet "udekøkken" så nu kan jeg stå ude i den friske luft og rense grøntsager osv. Vaske fik vi af en god ven og så var Bent i gemmerne og her kan i se resultatet. Jeg syntes faktisk det blev temmelig godt :-)
Men tror ikke der findes noget magen til ?
 
Nu må det vist være nok for denne gang - men tak for I læste med.
Skal nok snart komme tilbage.
 

Ingen kommentarer: