fredag, juli 20, 2012

Nu er det vist på tide......

at jeg giver lyd fra mig.
Der har været en del at se til den senere tid og så måtte min blog hvile - håber nogle stadig er med.

Vejret er jo ikke noget at skrive om - det er som det er. På gårdsdagens aftentur rundt om gården med Hamilton - blev vi mødt af dette smukke syn - man kunne både se og fornemme at vandet fra jorden fordampede efter alt det regn. Luften var "tung" men en smuk aften var det.

 Hamilton med snuden i jorden - vi er ved at lære ham at gå/løb rundt uden snor ......... det går rimelig ok hvis lommen er fuld af godbidder :-)
I går gik vi en anden vej en vi plejer og her er for få dage siden slået på marken og presset bigballer. Nu ligger de på marken lidt inde ved træerne, så fuglene ikke hakker i plastikken. Indtil Jan får tid at hente dem.


 På turen rundt fik jeg set at der stadig var nogle fine rababer - de er i dag omsat til marmelade.
Fandt en opskrift i Politikkens syltebog - Rababer med appelsin. Tror det bliver super god marmelade


Det blev til 4 glas af den portion - så er det også slut med rabarder for i år. Så der skulle nok være til nogle madder med stærk ost og den dejlige marmelade. Uhm - glæder mig allerede.


Nu vil jeg til at forberede aftensmaden - vi har nemlig planlagt aftenen......
Jeg købte vej-selv slik i Brugsen og da jeg kom hjem fik jeg vist nævnt noget med om ungerne kunne huske fredagsslik.
Så nu skal hele familien hygge med fredags-slik og film på TV´et, vist nok "Avatar" for Nick vil godt at vi ser den på vores nye TV og med lydden gennem højtalerne - så det bliver lidt som biografen :-)

Dejlig fredagshyggeaften til Jer der stadig er med.......Ingen kommentarer: