lørdag, juni 30, 2012

Stille lørdag

Her er helt stille - kun Hamilton og mig hjemme.
Tenna er kørt på job og studenten har vi ikke hørt fra siden midnat - alt vel mutti :-) så ham ser vi nok op af dagen.

 Regn har vi fået nok af 22 mm er det blevet til hos os - andre er det gået slemt ud over. Håber de klarer vandmasserne.
Vi bor på en lille forhøjning (området er meget kupperet) - har ellers tit ønsket at vi boede lidt længere ned på marken. Men så slap vi nok ikke for problemer med vand, som det er nu løber det væk fra ejendommen.
Gården har oprindeligt før 1900, ligget lidt længere nede. Det ved vi fra min afdøde svigerfar som har pløjet gamle mursten og andet op. Så vidt vi ved brændte den oprindelige går og man genopførte den igen af de gamle matrialer - det har vi også kunnet se når vi renoverer. Da Bent var barn var der også en grusvej ned over marken, den er pløjet op for længst.

 Men planterne i haven har glæde af vandet, alt er fint grønt og nu blomstre jasminen ved terrassen. de hvide blomster lyser op i alt det grønne. Flot er det :)


Nu vil jeg se om den første omgang i vaskemaskinen er færdig. Jeg skal jo ikke andet - men kunne også begynde at skrive indkøbsseddel til studenter festen på fredag.
Nick og Henrik (barndoms kammeraten) har valgt at slå studenter gildet sammen, da det er mange af de samme gæster. Derudover kommer familie og nære venner til dem begge.
Så ca. 40 mennesker til spisning - de unge kommer senere og fester med :) Drengene står for kød og drikkevarer, vi lægger hus og have til, samt sørger for det øvrige spiselige. 

Skønt med tørvejr - håber det fortsætter resten af dagen :)

Ingen kommentarer: