fredag, juni 29, 2012

Hjemmebagt til studenterne

I eftermiddag var studenterne - Nick den ene af dem - hjemme på gården på deres vogntur. Regnen var ikke blid ved dagens studenter. Men det gode humør kunne ikke dæmpes af regnen ........ Godt jeg havde 5 engangs regnslag gemt i en skuffe - ikke nok, men lidt gavn kunne de da gøre :)


De var godt sultne, vi var blandt de første på ruten og de to foregående steder fik de lagkage.
Så både pizza-snegle og pølsehorn var populære - der skal jo lidt til at stå imod med på sådan en dag, hvor der festes i mange timer :-))


I går blev dagen brugt på bagning af den store mængde som skal til 25 unge sultne studenter.
Lidt ekstra blev bagt - nu jeg var i gang :-)

Manden er taget på kanotur og fik lidt med i nogle poser :-)

Pølsehornene har jeg bagt mange, mange gange. Men denne gang med coktailpølser - meget mere festligt end normalt, hvor jeg bruger almindelige som er halveret.
Hvis nogen har lyst ligger opskriften i et tidligere indlæg.
De er altid en succes og kan nemt laves nogle dage før (evt. fryses) og hurtigt varmes - så er de lige som nybagte.


Pizza-sneglene er også altid gode og meget nemme at lave. Kan på samme måde laves i forvejen og varmes - vil næsten sige at fyldet får mere smag.
Vil nogen have opskriften - ligger den til sidst i dette indlæg.



Pizza-Snegle

Af denne portion bliver der 2 bageplader med ca 20 snegle
-
2 ruller færdig pizzadej (købt i Netto)
revet ost - næsten alt kan bruges
1 almindelig pakke skinkestrimler

tomatsovs laves af:

1 dåse flåede hakkede tomater
1 dåse tomatkoncentrat
salt og peber
hvidløg - efter behag
oregano
lidt olivenolie

Rul dejen ud med/på det medfølende papir - begge ruller, så er det nemmere når fyldet skal på.
Fordel tomatosvsen over pizzabundende, det sammen med skinken og til sidst den revne ost. Så meget som man behager :-)
Derefter rulles de på den lange side - start med at folde kanten ind og rul derefter forsigtigt, men ikke helt, træk det sidste af dejen over rullen så den bliver lukket uden at fyldet skubbes helt ud. 
Så skæres rullen i 10 lige tykke skiver og lægges på bageplade med bagepapir.
Til sidst trykkes blidt med en gaffel på toppen for at få dejen til hænge sammen

Nu sættes de i ovnen ved 200 grader i ca 15 min eller til de er gyldne og lækre.


Det var mit bud på pizza-snegle - altid en succes.

Ingen kommentarer: