200 g margarine
250 g sukker
2 æg
1 spsk vanille-essens
1 spsk grøn frugtfarve
150 g mel
½ tsk bagepulver
3 spsk kogende vand
Tænd ovenen på 175 grader. Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et af gangen. Tilsæt vanille-essens og frugtfarve. Sigt mel og bagepulver og rør det i dejen. Rør det kogende vand i. Kom dejen i en smurt springform og bag den i ca. 50 min.
Vi bruger bagepapir til formen, det er lettere og kræver ikke den store rengøring senere.
Så til pynten som jo er vigtig
100 g chokolade
og/eller glasur af
100 g flormelis
2spsk kakao
lidt vand
Pigerne smeltede over vandbad chokolade som de kom på kagen. Da den var let afkølet kom de også lidt glasur på, dryssede til sidst med mandelsplinter og krymmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar