onsdag, august 24, 2011

Onsdag.......

Byder ikke på det bedste vejr, så det må blive indendørssysler og lidt indkøb. Så har jeg også lidt tid til at forberede mig - starter sygeplejestudiet i næste uge......

 Bænken - som jeg fik malet færdig i går.

Resultatet blev ok - oprindelig var den lakeret og ved at gå fra flere steder, men efter lidt skruer osv. fik den en omgang hvid maling. Nu kan den bruges igen :-)


Før.....


Fik også lavet noget af det lille bed/kant af sten .... det skal gerne holde græsset væk fra træværket, det kan være at vi  til næste år skal have nogle klatrende planter, når gelænder og stolper er malet.


De store sten i kanten er marksten som har været anvendt i stuehuset som gulv/sokkel. Efterhånden som vi har renoveret, fjerner vi dem - nu bliver de brugt igen - der er stadig nogle inde i huset, men de er store og ligger som sokkel osv. de får at være.

Der er lagt plast, så ukrudtet ikke kommer op gennem de små søsten - håber bare der er nok af søstenene så jeg kan få til hele kanten. Søstenene havde Bent købt til at blande i betonen, når han laver gulv osv. - men jeg er tilgivet for at "låne" dem.....

God dag :-)

Ingen kommentarer: