tirsdag, maj 29, 2012

Vi har bare nået så meget

Udenfor er vi da også nået en "pæn bid" længere. Bent har pudset og slebet det sidste af ydremuren, så nu er den klar til at blive malet. Så er den oprindlige gule farve snart dækket. Det skal dog lige været trøvejr først.


Jeg er i gang med at male hegnet ved syrenhækken og udestuen udvendig. men efter vi har fået Hamilton går det ikke så hurtigt. For der skal leges og holdes øje med. Vi håber at kunne holde ham hjemme i haven og ikke i en hundegård - hundesnor bruges kun til gåture og lignende. Så malerarbejdet må tage den tid det tager. 

 Jeg har også været en tur på Ledreborg livsstilsmesse med min veninde, vi havde en skøn dag og fik set det meste flere gange..... her ses de 2 hjembragte planter. Fik da også købt lidt andre lækkerier :-)


Havemøblerne er også kommet på plads, det eneste som mangler er at få gjort krydsene i rækværket færdig - Bent skal vist lige have købt til mere træ til færdiggørelsen. Det gamle bed er renset for ukrudt og forlænget yderligere rundt om terrassen. der er kommet sten på - så skulle det være færdigt.

Ellers er pinsen gået med sammenskuds-frokost med en flok dejlige venner og selvfølgelig havearbejde. Det har været skønt med familien hjemme :-)

Ingen kommentarer: