mandag, maj 07, 2012

Siden sidst

Vi har haft travlt i bededagsferien - vores gamle terrasse er næsten forvandlet, vi mangler stadig noget, men det er bare blevet så godt. Væk er de gamle fliser - eller det vil sige de ligger neden under den nye træterrasse. 


Vi havde Nick og hans 2 kammerater på besøg og de gik til den........det gamle hegn dækket med efeu blev væltet og kørt væk. Drengene morede sig med at køre træktor og især at bakke med vogn på. De gravede huller til det nye hegn ved syrenhækken, satte stolper og skruede lægter på, så det lige var klar til brædderne. Hvor var det godt og hvor de morede sig undervejs i arbejdet. Skønt med de glade unge mennesker og deres indbyrdes smådrillerier -  senere indtog de alle et velfortjent måltid bestående af grillmad.


Så er brædderne stillet klar og der er målt ud så Bent kan sømme dem på lægterne, senere kommer der en låge, så der bliver gennemgang.
Men træet er så vådt at der kommer til at gå lidt tid inden de kan males. Vi har derfor valgt at starte med brædder på den ene side, så det er nemmere at komme til at male. Den anden side af hegnet kommer på når brædderne er malet - når de altså er tørre nok :-)


Den nye træterrasse - forlængelsen af den øvrige er også lagt, den er dog ikke færdig. Men det bliver så godt............. Vi har valgt at den skal forblive i samme størrelse, men da det gamle hegn er fjernet syner den større. Glæder mig til den endelig er færdig til at tage i brug. Og den skal nok bliver brugt flittigt for der er allerede flere begivenheder her i huset i år.Ingen kommentarer: