torsdag, august 16, 2012

Når hverdagen fyldes ......

Så er ferie sæsonen forbi - eller det vil sige Tenna er startet i skole. Ferien har været fyldt med hjemmet, småture og vores hvalp Hamilton. For at slutte med en uges musik på Danmarks smukkeste festival Skanderborg, med dejlige venners selskab.


De sidste dage har været fyldt med tøjvask og rengøring - der er så mange edderkopper, så nu skulle det være. Vinduerne bliver smækket op på vid gab og støvsugeren taget i brug, som en del af bekæmpelsen og så kan vinduerne iøvrigt så en omgang med det samme.
Herover et afslappet øjeblik - Hamilton syntes det er for meget hans "mor" render rundt hele tiden........ iøvrigt er det favoritpladsen også selvom han er ved at være lidt stor til at ligge i revnen....


Når det bliver for meget snupper han en lur sammen med Bent på sofaen helst på puderne - ja vi har vist fået os en magelig hund :-) Men i vores seng kommer han dog ikke - den vil vi ikke dele med ham.


Et stund hvor alle er samlet - det sker ikke så tit....... for så er der ridning, job, styrketræning osv. Så nogle dage sættes der tallerken med portionsanretning til den som ikke lige kan nå hjem til måltidet.

Nu vil jeg begynde forberedelserne til dagens varme mad - fiskefrikadeller med nye kartofler.

Ingen kommentarer: