tirsdag, august 21, 2012

Nyt herfra .....

Vi er ikke rejst bort :-) men tiden er fyldt med hjemlige gøremål. Bent har lavet låger til indhegningen af haven - så Hamilton ikke render væk. Han er jo beagle og de "støver" går efter spor. Han har ofte snuden mod jorden og er også begyndt af gø, hvis han fornemmer der er noget som ikke er som det plejer.Der er brugt de gamle stolper fra hegnet om terrassen, samt nogle andre brugte som var gemt. Brædderne er ligeledes genbrug og rester. Så nu skulle der så heller ikke være så meget mere tilbage i gemmerne - men er sikker på der nok skal blive fyldt op igen.
-
Jeg er gået i gang med den hvide maling. Så når lågerne er malet er der nok ingen som bemærker at det er gamle matrialer der er brugt :)


Der er plantet neden for haven på trekanten - græsplænen i daglig tale her hjemme. Der er indkøbt frugttræer og buske, solbær, ribs, mørke hindbær og æbletræer.
Bent har sat hegn om - for Hamilton kan ikke stå for bar jord, så skal der graves og hvis vores ny indkøbte buske og træer skal have en chance, må der lidt tick til ..........ha-ha


Vi har også plantet lidt - det vi har savnet er æbletræer, så nu er der indkøbt 3 stk og ifølge sælger i Plantorama er vi dækket ind fra august og til jul. Dog ikke i år :-)

Ingen kommentarer: