mandag, januar 28, 2013

Sjap-sjap......

Hold da op en omvætning i vejret - gummistøvlerne kom frem da vi skulle ud på dagens gåtur.
Det meste af vejen er grusbelagt og da der stadig er frost i jorden så ligger smelte-sneen ovenpå og danner sjap og pytter.
 
 
Men dejligt vejr var det alligvel og det er da også blevet lidt længere lyst.........skønt :-)
Hamilton ligger lige nu og får sig en lille lur efter turen.
 
 
Formiddagen gik med besøg hos veninden som lige er flyttet i en dejlig lejlighed - så kaffen blev indtaget mellem flyttekasser og meget andet :-)
Men hyggeligt var det -  der blev da også planlagt en IKEA tur på onsdag. Jeg har selv planer om at købe et stort spejl til gangen på 1.sal som lige har fået nyt gulv og en omgang maling.
Og andre småting ryger da nok også ned i vognen - vi regner med at låne Bents kassebil for veninden skal have sofa, sofabord, skab osv. det fylder........
 
 
På vej hjem var jeg forbi NETTO, der skulle handles lidt mælk osv. Men det blev da også til impulskøb, en enkelt hane som er kommet op og hænge på emfanget :-)
 
Jeg har længe ikke kunnet finde noget som var egnet til denne plads - der har i overvejelserne været hylde, billede/billeder osv. Men så i dag fandt jeg en hane og en gris - men det blev til hanen, grisen fik lov at ligge.
 
 
Det er ikke den eneste hane i huset, i kælder nedgangen hænger der også en flot hane. Det er en plakat min svigerfar fik via sit medlemsskab i Dansk Landbrug Forening i 1986, tror nok det var i andeledningen af en særlig begivenhed - den var så fin at den bare skulle op og hænge.
 
Så nu må vi se hvad resten af familien mener om den nye hane når de kommer hjem  ..........
 

Dejlig aften til alle

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det ser rigtig fint ud med hanen på emfanget. Ja, sikke et sjap vi pludselig har fået - det er om at finde gummistøvlerne frem :-)

Gitte S sagde ...

Ja - gummistøvlevejr eller ej, men skønt er det nu alligevel, foråret er ikke langt ude i fremtiden :-)