Kl. 14 skal vi til påskefrokost med campingvennerne. Det bliver hyggeligt at samles, vi har ikke være samlet alle siden august 2009.
I dag skal vi så samles i Skævinge til sammenskuds påskefrokost og have en dejlig dag. Det har været svært at få samlet alle 4 familier, men nu er det lykkedes med undtagelse af nogle af børnene.
Jeg (vi) skal have sild med – både stegte, røde, hvid og karrysild og hvad der ellers hører til. Karrysildene var det sidste jeg lavede, men tænkte at opskriften skulle på herinde. Så her kommer den
Mormors karrysild
2 glas eller 1 spand marinerede sild
½ l creme fraiche
1 pose mayonnaise
karry
2 æbler skrælles og hakkes i fine tern
2 håndkogte æg hakket 2 gang med æggedeleren
salt og peber
1 stort løg hakket meget fint i tern
Dressingen røres sammen, smages til og de øvrige ingredienser tilsættes.
Sildefileterne tørres let med køkkenrulle og skære i passende stykker.
Kan laves dagen i forvejen for at trække mere smag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar