tirsdag, juni 29, 2010

Rustikt Herre-lokum

For ikke så lang tid siden, faktisk da vi skulle holde konfirmation kom Bent på den ide at vi skulle lave et toilet i stalden........som sagt så gjort

Ud med den gamle mælketank og alt det andet der var i det gamle malkerum. Loft, vægge osv. blev fejet ned og der blev ført rør, kloak var der allerede.

                   

Der blev sat en væg op og en gammel dør blev fundet og hentet ned fra loftet. I løbet af kun få dage var lokummet klar, der manglede blot rengøring og indkøb at diverse fx sæbe, toiletbørste osv.



Bord med vask fra vores gamle badeværelse blev monteret, vi fandt et gammelt spejl i gemmerne og Bent havde brugt en varmtvandsbeholder.
Meget rustikt rum, som passer lige til en gammel staldbygning. Vores gæster syntes det var "herligt" med dette lokum.


Det gamle toílet som havde fået en revne i "foden" blev monteret over den allerede forberedte kloak. Det har nemlig hele tiden været vores mening der skulle laves badeværelse i stalden. Men den helt store renovering må komme senere.



Her ses lidt af rør-føringen og Bents hjemmelavede knage til håndklæder......han mente det ikke skulle være for smart og fandt et bræt og bankede nogle søm i. Op på væggen med det og håndklæderne hænger fint der.


Ja der kom også et gammelt gardin for vinduet, så det blev syntes vi selv ganske godt. Nu kan vi benytte herre-lokumment hvis det andet er optaget eller der er mange gæster.


The End på fortællingen om herre-lokummet.

Ingen kommentarer: