søndag, april 08, 2012

Dagen derpå ......

Året påskefrokost er slut - campingholdet er taget hjem. Det blev til mange hyggelige timer.
Fine blomster havde de med til værtinden......... der var også en fin potte med oregano til haven :-)Vi er 3 familier som har holdt sammen i flere år - vi startede som venner, så begyndte vi at tage på campingferie sammen, forskellige steder i DK. På et tidspunkt blev vi enige om at skulle holde jule- og påskefrokost på skift i familierne.
Det er efterhånden blevet til mange sjove og hyggelige timer.
-
Nå, men jeg nåede ikke at få taget et foto af bordet inden gæsterne kom, så her ses resterne


Efter en dejlig frokost og lidt af det flydende, så skulle mænd og børn lave lidt  sjovt, så Nick var ude og hente det gamle bob-spil. Det har vi vist ikke haft fremme i mange år, så det blev støvet af og fik en frisk omgang kartoffelmel - så var det klar.


 Ved ikke om hvordan spillet gik, men sjovt havde de det. Så mon ikke det kan blive til bob-spil en anden gang.

Bob-spillet er fra Bents ungdom og har bare ligget på loftet i mange år. For en del år siden fandt vi det frem og så har det været brugt nogle få gange.

Nu vil jeg gøre mig klar til næste ryk-ind Tenna og 2 veninder skal holde fælles fødselsdag i eftermiddag. De starter med 2 timers bowling i Hillerød, derefter hjem til os, hvor der skal spises pizza og ses film, til de ikke gidder mere - formentlig en gang i nat :-)

God søndag til alle - jeg ved min bliver dejlig.Ingen kommentarer: