tirsdag, april 03, 2012

Forårsfornemmelser og ansigtsløft ........

 Brrrrrrrrrrr det er koldt, men lidt indendørs malerarbejde kan jo godt udføres. Så nu er jeg gået i gang med at friske udestuen op med hvid maling - det er efterhånden 10 år siden den fik den helt store omgang maling. 


Jeg skal først vaske flue-møg og fjerne edderkopper som gemmer sig i krogene. Gardinerne er smidt i vaskemaskinen og senere kommer tæpperne samme vej.


Bent er ved at gøre klar så der kan komme strøm derud - tidligere var der ikke andet lys end i lysekronen ....... men nu kommer der stikkontakter og antennekabel, så man kan da godt sige at det er en opdatering :-)


Udenfor er der også sket lidt, det gamle udhæng er fjernet og den skjulte tagrende erstattet med ny at zink - så nu ligner det mere resten af huset.


Når det bliver lidt varmere skal jeg i gang med højtryksrenseren, så udestuen kan blive malet udvendig - men det er stadig for koldt til at male udenfor :-) og sprøjte med vand for den sags skyld.Ellers er årets udendørs projekt, rennovering af vores gamle terasse og resten af facaden mod haven.


Her under presseningen ligger vores kommende træterasse - glæder mig vildt til den bliver færdig.


Bent er gået i gang med at fjerne den gamle bøge-stub - kan ses i baggrunden. hegnet skal fjernes, det er pil-råddent, der er købt ind til nyt hegn som skal rykkes nærmere mod hækken. Hegnet er med til at give læ, så det kan vi ikke undvære :-)


Der er også reparation over det ene vindue som skal klares inden facaden kan males færdig.
-
Så nu må det gode vejr godt komme, så vi kan komme i gang.

God dag derude i foråret.

Ingen kommentarer: