fredag, januar 22, 2010

En nem ret

I dag skal aftensmaden være lidt nem at tilberede. Jeg skal ud og køre med svigermor i eftermiddag og Tenna skal hentes på rideskolen, for derefter hjemme at bade. Hun skal nemlig til Kram fest for 7. klasserne på ungdomsskolen i aften.

Denne ret kan nemt forberedes og stilles i køleskabet, for derefter at blive bagt.

Kyllinge-pie

Kyllingepie 1 pakke butterdej

1 stort finthakket løg

2 peberfrugter skåret i mindre stykker

4 tomater skåret i både

300 g kylling skåret i strimler

125 g flødeost

1 håndfuld persille

salt og peber

olivenolie

1 æg

Varm olien på en pande, svits løg og peberfrugter. Tilsæt kyllingestrimlerne og steg det, til det lige er gennemstegt. Kom tomater, flødeost og persille i, rør det sammen. Tag panden af varmen og smag til med salt og peber.

Smør en tærteform med olivenolie, rul butterdejspladerne ud (gem 2 af pladerne til låg) og dæk bunden i tærteformen.

fordel fyldet oven på bunden og dæk det med 2 plader butterdej, der rulles ud til et låg.

Lige inden pien skal bages pensles med sammenpisket æg. Bag pien i ovenen ved 200 grader i ca. 35 minutter.e

Jeg serveres gerne en salat af årstidens grønt.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Mums for en lækker opskrift, du har reddet vores aftensmad - jeg havde gudskelov alle ingredienserne. Jeg har før brugt en af dine opskrifter med stort held.
Kh Marianne